Hooks - Horogra akaszt!

Ha fontos neked, hogy kézzel, egyedi, újrahasznosított anyagokból készül, ha lázba hoz a fonalak tapintása, rabul ejt a színek kavalkádja, ha valami különlegesre vágysz... Ugyanilyen színesen válogatom össze mindazt, ami egy nőt igazán érdekel!

Mint jelentenek a színek? - A türkiz

Nem is gondoltam volna, hogy ennyien szeretitek ezt a színt... Vajon miért? Igazából se nem kék, se nem zöld, olyan megfoghatatlan... Utánanéztem kicsit, milyen tulajdonságok jellemzőek azokra, akik kedvelik, viselik ezt a színt, esetleg otthonukban is markánsan jelen van, illetve milyen hatással van ránk. Rád jellemzőek az alábbiak?

 

A feng shui szerint több szempontból is kettősség jellemzi viselőjét: az egyensúly, harmónia, siker, önkutatás, nyugodtság mellett néha megbízhatatlan, fölényes, tartózkodó, sokszor nem foglal állást dolgokban, dicsekvő. 
A türkiz szereti a nyugalmat, céltudatos. Szereti a mély barátságot, imádja a sikert. Jók a megérzései, jó az ítélőképessége, jól mérlegel, nem véletlenül az egyensúly színe. 
Határozott, gyakran a szívére hallgat és nem az eszére. Emiatt nagyon emberi szín. Szereti az együttlétet, a családját, de túlzott érzelmessége miatt gyakran becsapja önmagát, manipulál másokat. Sikerorientáltsága miatt pedig gyakran válik dicsekvővé, magányossá.
Fizikailag és mentálisan egyaránt nyugtató hatással bír. Tanácsos különféle szereplések alkalmával viselni, hogy idegességünket feloldjuk, és harmóniát teremtsünk a hallgatósággal. 
Aki szereti a türkizt, soha nem veszíti el játékosságát.Aki elutasítja, képtelen alkalmazkodni, együtt haladni a korral.
Otthonunkban is nyugtató hatású lehet, hiszen a tenger színe, a relaxálást, pihenést, nyári égboltot idézi, szinte halljuk a tenger zúgását és feltöltődünk, megnyugszunk tőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://hooks.blog.hu/api/trackback/id/tr8214120207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hooks - Horogra akaszt!

Alapvetően 100% handmade táskákat, ékszereket és egyéb kiegészítőket készítek. Elsősorban a horgolás, a design, az alkotás öröme témakörén belül, de általános iskolai tanárként helyet kap a stresszoldás, relaxáció, iskolai problémák, gyerekprogramok, pedagógia, nőként pedig a szépségápolás, énidő, háztartás, környezetvédelem... Minden, ami egy nőt, anyát, feleséget érdekli!

Friss topikok

süti beállítások módosítása